IN WELKE MATE HERKEN JIJ DE GEDRAGSVOORKEUREN VAN JEZELF EN JE PAARD?

WAT ZIJN JOUW GEDRAGSVOORKEUREN?

Hoe goed ken jij jezelf écht? En in welke mate ken jij de voorkeuren van je paard? Zijn er momenten dat je het gevoel hebt dat je niet verder komt in de training? Of dat je angstig, boos of moedeloos wordt omdat je niet begrijpt waarom je paard reageert zoals hij doet? Gaat het rijden prima, maar ben je op zoek naar manieren om nóg meer uit je training of wedstrijd te halen?

Wij helpen je om inzicht te krijgen in jouw eigen voorkeursgedrag en dat van je paard. We leren je hoe je optimaler kunt afstemmen op de behoefte van je paard. Hierdoor gaan jullie prettiger met elkaar om en train je effectiever met betere resultaten.

DE ANALYSE

Jouw persoonlijke Q4HorseProfile wordt gemaakt op basis van twee vragenlijsten die je online invult. Het resultaat is een rapport van bijna 40 pagina’s. Hierin staan onder andere jouw persoonlijke beschrijving, je communicatiestijl, jouw ruitertype en een uitgebreide beschrijving van jouw paard. Daarnaast wordt de combinatie van jou en je paard beschreven. Jullie sterkten en valkuilen, en tips hoe je goed op je paard kunt afstemmen.

ANALYSEREN
BEWUSTWORDEN
TOEPASSEN

WORKSHOP

Omdat we het belangrijk vinden dat je goed begrijpt wat er in het rapport beschreven staat en hoe je de grafieken interpreteert, sturen we nooit zomaar het HorseProfile naar je toe. In een 4 uur durende workshop vertellen we je meer over de theoretische achtergronden van het instrument en nemen we samen de HorseProfiles door. Reacties van deelnemers zijn unaniem dat de workshop een grote toegevoegde waarde heeft. ‘Het is fijn om ervaringen van andere ruiters te horen, dit helpt je blik te verbreden. De workshop geeft verdieping aan de inhoud van HorseProfile.’

1-OP-1 BEGELEIDING

Wanneer je liever in een 1-op-1 situatie de uitkomsten van jouw HorseProfile bespreekt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit kan een onderdeel zijn van de training of het stappenplan dat we gezamelijk hebben opgesteld.

Ruiters die zichzelf en hun paard beter willen begrijpen, waardoor ze prettiger met hun paard omgaan en hun prestaties verhogen.

Ruiters die problemen ervaren met hun paard en deze willen oplossen.

Mensen die een paard willen kopen dat bij hun gedragsstijl en ambities past.

Instructeurs die een extra dimensie willen toevoegen aan hun kennis. Die willen leren af te stemmen op hun individuele lesklanten en combinaties, zodat ze effectiever zijn in hun lesgeven, en de klantendoorstroom verminderen.

Trainings- en africhtingsstallen

Maneges

Hippische opleidingen

WhatsApp chat